Merczel Sára és Bogdán Gergely esküvői lapja

"A szerelem szívet éget"

Leves: Újházi  tyúkhúsleves


Szaftosság: Vaddisznópörkölt  galuskával, ecetes vegyes savanyúval


Sültes tál: Cordon Bleu (pulyka), cigány pecsenye, töltött csirkecomb, rántott gombafej, rántott karfiol

Szarvassült gyümölcsmártással 


Köret: Burgonyakrokett, párolt rizs, hasábburgonya, párolt zöldség, petrezselymes burgonya 


Saláták: Paradicsomsaláta, káposztasaláta, uborkasaláta

 

Desszert: Túrós rétes, meggyes rétes, különféle sütemények, torták


Különlegességek hölgyeknek, leányoknak: csokiszökőkút, gyümölcstálak, vadászlesek



A teríték és a sátor :)

kardosfa_4.jpg




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 3
Heti: 7
Havi: 81
Össz.: 12 671

Látogatottság növelés
Oldal: Étkek és finomságok
Merczel Sára és Bogdán Gergely esküvői lapja - © 2008 - 2025 - saragergoeskuvo.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »